Mert minden nő szépnek született…

Email: info@cityfruit.hu


Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Időpontot legalább egy-két héttel előre szoktunk választani. Általában a hétvégék délutánjait szoktam ajánlani, mert az előkészületek és a fotózás sok időt vesznek igénybe, illetve olyankor Te is kicsit kipihentebb vagy, ami természetesen szebb fotókat eredményez. Ettől függetlenül természetesen hétköznapot is választhatsz.

A csomagokban feltüntetett időtartamok csak a fotózásra vonatkoznak. Ha a sminket és a frizurát is nálunk rendeled meg, akkor még körülbelül egy-másfél órával számolnod kell.

A smink is és a frizura is nagyon fontos része a fotózásnak, így különösen nagy figyelmet fordítunk rá. Ha a fotózást ezekkel a szolgáltatásokkal együtt rendeled meg, az érkezésed után Brigivel közösen átbeszéljük, hogy mi állna jól a szemed színéhez, az arcformádhoz? Milyen stílust képzeltél el? Milyen ruhákat hoztál? Ezeket mind figyelembe véve tervezzük meg a kinézetedet. A sminkeléshez kizárólag kiváló minőségű termékeket használunk, egyrészt mert a bőrödnek nem mindegy, hogy mit tesznek rá, másrészt pedig ezek hozzák a legszebb végeredményt.
Nagyon fontos,  hogy a fotózásra teljesen smink nélkül gyere! Se szemceruza, se szempillaspirál, se semmi! Ha a sminkesnek azzal kell kezdenie, hogy lemossa az arcodról a sminket, akkor egyrészt felesleges munkát adtál neki, másrészt az ezzel töltött időt másra is fordíthattuk volna és harmadrészt előfordulhat, hogy fél óráig piros lesz az arcod a dörzsöléstől.
Ha a sminket inkább Te szeretnéd intézni, mindenképpen olyan szakemberhez fordulj, akinek van tapasztalata a fotózáshoz megfelelő smink elkészítésében. A stúdió fényekben az egyszerű sminkek szinte eltűnnek, a nem megfelelő alapozás pedig csillogó bőrt eredményez a fotókon.

Amiben jól érzed Magad, ami megy a stílusodhoz és a legjobb állapotban van. A megrendelt csomagtól függően hozhatsz több stílust is, pl. laza, elegáns, szexi. Nem ritka, hogy kisebb méretű bőrönddel jönnek hozzánk fotózásra, aminek mi nagyon szoktunk örülni, mert van miből összeállítani a lehető legjobb kinézetet. Amit azonban mindig kérni szoktunk: tűsarkú, vagy magas sarkú cipő és hibátlan minőségű, NEM test színű és NEM szilikon pántos fehérnemű. A cipő a testtartás miatt fontos, ne félj, nem kell benne járkálnod 🙂
A fehérnemű pedig akkor is fontos, ha nem fehérneműs fotózásra jössz, mert előfordul, hogy kilátszik a ruha alól vállnál, vagy derék tájon.
Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy ne hozz kopott, agyon mosott ruhákat, mert a stúdiófényekben az nagyon látszik.

Sehogy:)
A legjobb az, ha nem készülsz magára a fotózásra. Helyette inkább gondold végig, hogy milyen stílusú képeket szeretnél? Milyen hangulatú képeken tudod elképzelni Magad? Gyűjts hasonló képeket az interneten és küldd el nekem, vagy nyomtasd ki és hozd el a fotózásra.
A fotózás napja Rólad szól. Mindenki azon dolgozik majd, hogy Te jól és biztonságban érezd Magad. A Te dolgod csupán annyi lesz, hogy élvezed, hogy azon a napon Te vagy a Címlapon!