Mert minden nő szépnek született…

Email: info@cityfruit.hu


Esküvő fotózás

Esküvő fotózás

Menyasszony hófehér esküvői ruhában leguggol egy kislányhoz a táncparketten

  Gratulálok az eljegyzéshez és az esküvőtök közelgő tervezéséhez! Ez az esemény lesz életetek egyik legfontosabb napja és szeretnétek, hogy minden tökéletes legyen, beleértve az esküvői fotókat is. Az én dolgom az, hogy ezeket az emlékeket olyan varázslatos képek formájában örökítsem meg, amelyek elmesélik az egész napot, a készülődéstől a menyecsketáncig.

  Személyre szabott megközelítéssel dolgozom, hogy a fotók tükrözzék a személyiségeteket és a stílusotokat. Legyen szó hagyományos vagy modern esküvőről, szabadtéri vagy beltéri helyszínről, minden részletre odafigyelek, hogy a legjobb eredményt kapjátok.

Fiatal pár esküvői ruhában összebújik a naplementében

  Az esküvői fotózás során arra törekszem, hogy észrevétlenül dolgozzak, és megörökítsem az érzelmes és a spontán pillanatokat. Segítek a fotózás során a legjobb pózok megtalálásában és a természetes mosolyok előhívásában, hogy a képek valósághűek és élettel teliek legyenek. Az elkészült fotók emlékeztetni fognak az esküvő varázsára, a szeretteitekkel való boldog pillanatokra és az örökké tartó szerelemre.

  Az esküvői fotózás során egyedi és kreatív képeket készítek, amelyek visszaadják a nap különlegességét és a szerelmes pillanatokat. Ezek a képek az emlékek megőrzésének fontos módja, és olyan értékes örökséget jelentenek, amelyet a jövő generációk is örökölni fognak.

  Ha szeretnétek, hogy az esküvői fotóitok kifejezzék az érzelmeiteket, a szerelmeteket és az esküvőtök egyedi stílusát, akkor ne habozzatok kapcsolatba lépni velem. Szeretettel várom az esküvőtök fotózását és segítek, hogy emlékezetes pillanatokat örökítsünk meg, amelyek örökké megmaradnak a szívetekben és az emlékeitekben!

Esküvői ruha hátsó fűzős része fekete fehérben

Esküvő Fotózás Árak

  • 18.000,- Ft/óra  (Minimum 3 óra minden esetben felszámításra kerül! )
  • A képek száma nincsen korlátozva, de egy átlagos esküvőn kb. 700-800 db végleges képpel lehet számolni.
  • A fotók teljes felbontásban online kerülnek átadásra. Digitális utómunkát minden képen végzek, illetve egyes képek fekete-fehér verzióban is elkészülnek.
  • A Menyasszony és a Vőlegény az összes képen finoman retusálva van.
  • A kreatív fotózás -ha külön napon tartandó-, az általatok választott helyszínen: 35.000,- Ft. Az esküvő napján tartott kreatív fotózást az óradíj már magába foglalja!
  • Másodfotográfus: 13.000,- Ft/óra
  • Zenés DVD Slideshow a legjobb 40-50 képből. Legalább 10 órás megrendelés esetén az ár tartalmazza, egyébként: 10.000,- Ft
  • A feltüntetett árak Budapest területén érvényesek. Budapest területén kívül 120Ft/Km díjat számítunk fel. A távolság számítása nem fizetős útvonalakra vonatkozik.